drammen-helsepark

Drammen Helsepark skal styrke laget

2022-08-16
Drammen Helsepark AS skal styrke laget. Administrerende direktør Gøril Bergh lyser nå ut ledige stillinger. – En unik og spennende mulighet, sier Bergh.

Drammen Helsepark er på gang. Grunnarbeidene på tomta startet sist årsskiftet. Nylig signerte Bergh utleiekontrakt med Norlandia som åpner nytt hotell i helseparken med 220 rom i 2025. Der kommer også en stor kurs og konferanseavdeling og restaurant. 

Helseparken danner ny bydel sammen med det nye sykehuset i Drammen. Alt i alt skal det bygges syv næringsbygg på cirka 98.000 kvadratmeter inkludert parkeringskjeller.

– Vi ser etter kandidater som trives med stort ansvar. I første omgang skal vi ha på plass prosjektledere som får ansvar for å utvikle planlagte bygg frem til overlevering til leietakere, sier Bergh.

På bildet: Jon Chr. Simenstad (utbyggingsdirektør) og Gøril Bergh (administrerende direktør).


Bygger organisasjon
Bergh tok over som administrerende direktør i Drammen Helsepark 1. mars 2021. Med seg har hun utbyggingsdirektør Jon Chr. Simenstad. Nå skal organisasjonen utvikles.

– Vi har store ambisjoner. Utbyggingen av helseparken planlegges i ulike byggetrinn. I 2025 åpnes første byggetrinn. Det er alene på over 40.000 kvadratmeter. Nå trenger vi flere ansatte for å realisere utbyggingen og visjonen, sier Bergh.

Visjonen er å etablere Europas mest komplette helse- og omsorgsklynge for utdanning, forskning, behandling og næringsutvikling.
 

Drammens kuleste
Drammen Helsepark er eiendomsutvikling, men også næringsutvikling.

– Nå skal planene realiseres. Det betyr at vi også skal bidra til å bygge opp om helsenæringen i regionen. Det innebærer blant annet eiendomsutvikling i skreddersøm, særlig for alle som har pasienten i sentrum og bedrifter som støtter opp under det som skjer i sykehuset og i helseparken, sier Bergh.

En markedsdirektør er allerede ansatt og vil tiltre stillingen i november. For å rekruttere prosjektledere har Bergh engasjert drammensbedriften AWN for å sette stor fart på rekrutteringen.

– Vi har funnet et veldig kompetent miljø vi her jobber sammen med. For oss er det viktig å rekruttere de beste hodene, som brenner for eiendomsutvikling og som vil være med oss på å utvikle helsenæringen, sier Bergh. 

Se stillingsutlysning her

AWN Executive Search

Hva er Drammen Helsepark?

Innovasjon og samhandling
En arena for innovasjon og samhandling innenfor behandling, utdanning, forskning og næring

Samler helseaktører
Samler private og offentlige aktører innen helse og omsorg

En ny helsebydel
85.000 kvm lokaler på Brakerøya ved siden av nye Drammen sykehus

Innflytting 2025
Første byggetrinn står klart sammen med sykehuset sommeren 2025

Hvorfor flytte til Drammen Helsepark?

Samhandling
Helseparken skal tilrettelegge for samhandling mellom helsetjenester og næringsaktører

Skreddersøm 
Topp moderne og ferdigtilpassede lokaler skal optimaliseres i samarbeid med leietakere

Bærekraft
Drammen Helsepark BREEAM-sertifiseres, og det skal tilrettelegges for bærekraft i alle ledd  

Stort kundegrunnlag
Leietakere vil dra nytte av beliggenheten rett ved Brakerøya stasjon og det nye sykehuset 

Flytte inn?

Ta kontakt med våre meglere
for mer informasjon