drammen-helsepark

Generatoren og Krafttårnet ferdigstilles i 2025

Generatoren og Krafttårnet står på en felles base over to etasjer, og dette vil bli den naturlige møteplassen i den nye helsebydelen. Her skal det etableres et rikt utvalg av ulike service- og handelstilbud for både ansatte og besøkende. Vi kan nevne blant annet mottakssenter med flere kafeer, food-court konsepter, dagligvare, bedriftskantine, work-lounge, møteromssenter, sykkelgarderober, p-kjeller m.m. 

Videre vil Krafttårnet bli selve signalbygget i prosjektet som strekker seg helt opp til 12. etasje. Disse arealene får store vinduer, lyse arbeidsflater og en spektakulær utsikt over Drammensfjorden. Etasjene kan leies hele eller oppdelt ned til fire ulike leieforhold med felles resepsjon, garderober etc. for mindre virksomheter. 

Generatoren er på ni etasjer og passer for typisk større leietakere med behov for store etasjeflater. Her kan bedrifter også leie over flere etasjeplan med mulighet for etablering av interntrapper. Bygget er meget fleksibelt med tanke på oppdelinger og spesialtilpasninger for ulike typer virksomheter.  

Kontakt våre utleierådgivere for mer informasjon. 

Tilbake til Utforsk byggene