drammen-helsepark

Utleie bygulv

Ledige lokaler i første byggetrinn

Nye Drammen sykehus åpner i 2025 og vil ha om lag 500 000 pasientopphold i året og omtrent 4 000 medarbeidere. I tillegg estimeres det at cirka 2 500 personer vil ha tilknytning til Drammen Helsepark, enten som ansatte hos våre leietakere eller som student. 

Mange mennesker samlet på én destinasjon vil utløse behov for en rekke handels- og servicetjenester. Derfor ønsker vi å komme i kontakt med aktører som ønsker å etablere utadvendt virksomhet i Drammen Helsepark. Vi tilbyr moderne lokaler som skreddersys etter deres behov i et travelt og pulserende miljø.   

Bygulvet vil være på hele 440 meter. Her vil det være alt fra blomsterbutikk, treningssenter, bokhandel, serveringskonsepter, butikker og andre tjenester. Det mangfoldige tilbudet bidrar til å forenkle hverdagen til pasienter, leietakere og beboere i det nye byområdet.  

Les mer om Norges største byutviklingsprosjekt her.  

440

meter langt bygulv

500 000

pasientopphold per år
i nye Drammen sykehus

4 000

medarbeidere
på sykehuset

2 500

vil ha tilknytning
til Drammen Helsepark

  • Sosial sone og food court i første etasje Generatoren
  • Illustrasjon av Generatoren og Krafttårnet
  • Flott sosial sone med mye naturlig lys i første etasje i Generatoren

Drammen Helsepark søker etter drivere av flere bespisningskonsepter i Generatoren. Byggene henger sammen i de to nederste etasjene, og vil få felles møtesenter og gjennomgående food court. Byggene vender ut mot hovedinngangen til nye Drammen sykehus og blir helseparkens viktigste møteplass. 

Restaurant

Bevertning

Kafé

Forretning

Bokhandel

Gaveartikler

Kiosk

Apotek

Juicebar

Blomster

Frisør

Hudpleie

Drammen Helsepark søker etter drivere av flere bespisningskonsepter i første byggetrinn, Generatoren. Disse to byggene henger sammen i de to øverste etasjene og vil få en gjennomgående food court, som blir helseparkens viktigste møteplass.

Prøv arealvelgeren og finn lokalene som passer din virksomhet

For at du lett skal få en oversikt over de ulike arealene og finne akkurat de du tenker passer best for deg, har vi utviklet en arealvelger. Bruk pekeren på de ulike etasjene, så får du frem all den informasjonen du trenger!

Flytte inn?

Ta kontakt med våre rådgivere
for mer informasjon