drammen-helsepark

Utleie lokaler

Ledige lokaler i første byggetrinn

Drammen Helsepark har ledige lokaler fra 200 – 24 500 kvadratmeter i første byggetrinn, Generatoren og Krafttårnet. Byggene ferdigstilles i 2025 og henger sammen i de to nederste etasjene. Generatoren vender ut mot hovedinngangen til nye Drammen sykehus, og vil være den naturlige møteplassen i Helseparken.  

Arealene er lyse og moderne, har spesielt god takhøyde, store vindusflater og flere interntrapper som sammen med byggenes to heiser kobler ulike funksjoner sammen. På toppen av byggene vil det være grønne tak og felles takterrasser der leietakere vil kunne nyte sol og praktfull utsikt.  

Arealene er tilrettelagt for fremtidens arbeidsformer og skreddersys etter leietakernes behov. Et tverrfaglig prosjektteam bestående av interiørarkitekt, byggteknisk rådgiver og megler kan bistå i planleggingen om ønskelig.  

Se illustrasjoner, forslag til plantegninger og få mer informasjon om byggene.  

Første etasje i Generatoren vil bli det sosiale møtepunktet for alle i Drammen Helsepark
Vi stiller interiørarkitekter til rådighet for leietaker
Lokaler med god takhøyde og flott utsikt

Prøv arealvelgeren og finn lokalene som passer din virksomhet

For at du lett skal få en oversikt over de ulike arealene og finne akkurat de du tenker passer best for deg, har vi utviklet en arealvelger. Bruk pekeren på de ulike etasjene, så får du frem all den informasjonen du trenger!

Flytte inn?

Ta kontakt med våre rådgivere
for mer informasjon